Hulp bij het abonnement

Alle informatie over jouw abonnement vind je bij de veelgestelde vragen hieronder.


Over jouw abonnement

Wat zijn de voorwaarden van mijn abonnement?

De bibliotheek biedt verschillende abonnementen aan, per abonnement gelden verschillende voorwaarden. Meer informatie kun je vinden via 'Word lid van de bibliotheek'. 

Kan ik met mijn abonnement e-books lenen?

Met een klein abonnement en met een basis abonnement kun je 6 e-books en 6 luisterboeken per jaar lenen. Met een groot abonnement en met een basis- en digitaalabonnement kun je elke 3 weken 10 e-books en 10 luisterboeken lenen. Met een jeugdabonnement krijg je alleen toegang tot de e-books en luisterboeken voor jeugd en jongeren. 

Wat doe ik als ik mijn bibliotheekpas kwijt ben?

Als je je pas kwijt bent, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Wij kunnen jouw pas dan blokkeren, zodat niemand anders er gebruik van kan maken. Wij kijken dan meteen of jouw pas is gevonden en bij ons is gebracht. Is dat niet het geval? Voor €4 kunnen we jouw pas vervangen voor een nieuwe pas. 

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Je kunt een adreswijziging aan ons doorgeven via de klantenservice in de bibliotheek, telefonisch of per e-mail. 

Kan ik overstappen op een ander abonnement?

Je kunt overstappen naar een ander abonnement als jouw abonnement bijna aflopt. Houd er rekening mee dat je dit een maand van te voren aan ons doorgeeft. 

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Opzegging van het lidmaatschap kan pas geëffectueerd worden als je alle materialen hebt ingeleverd en je jouw eventuele schulden hebt voldaan.
Je kunt het abonnement op elk moment opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van een maand. Het vooruitbetaalde abonnementsgeld wordt terugbetaald vanaf de datum waarop de opzegging ingaat. Alleen in het eerste jaar kun je niet tussentijds opzeggen en krijg je ook geen abonnementsgeld terug. Opzeggen kan schriftelijk, online of persoonlijk in de bibliotheek.

Je kunt via dit formulier jouw lidmaatschap opzeggen.


Nog geen lid?

Welke abonnementen zijn er?

Bibliotheek Langedijk heeft verschillende abonnementsvormen. Ontdek hier welk abonnement het best bij jou past.

Kan ik online lid worden?

Ja, dat kan. Ontdek eerst welk abonnement het best bij je past en volg de instructies.

Kan ik in de Bibliotheek terecht zonder lid te worden?

Ja, dat kan. Iedereen mag gratis gebruik maken van onze computers en printers. En om een krant, tijdschrift of boek te komen lezen in de bibliotheek. 

Kan ik de Bibliotheek cadeau doen?

Je kunt een lidmaatschap cadeau doen, neem voor meer informatie hierover contact op via: info@bibliotheeklangedijk.nlGeen antwoord op je vraag gevonden?

Neem contact met ons op