Dijk en Waardse senioren in beweging

De officiële start van Dijk en Waardse Senioren in Beweging is op zaterdag 1 oktober om 10:30 uur. Wethouders Annette Groot en John Does verzorgen de opening in de Bibliotheek Langedijk. We gaan feestelijk van start met gratis koffie en gebak voor iedere bezoeker.

Kaartverkoop online

Vanaf 20 september. Inschrijven is verplicht voor alle activiteiten, ook als deze gratis zijn. Betalen doe je via iDeal.

Inschrijven activiteiten online

Kaartverkoop bij de bibliotheek

Vanaf 20 september, van maandag tot en met vrijdag vanaf 09:30-12:00 uur. Betalen kan alléén contant.

Meer lezen over de spelregels & inschrijven

Afra Beemsterboer

Zaterdag 1 oktober van 10:30-12:00 uur. Na de officiële opening zet Afra Beemsterboer woorden in beweging. Ze leest voor en spoort op speelse manier iedere bezoeker aan om zelf iets op papier te zetten.

In beweging rondom wijn

Dinsdag 18 oktober van 14:00-16:00 uur. Wijn, een mooi verhaal over wijn, een wandeling met rondleiding door de wijngaard van Wijndomein De Koen en napraten onder het genot van een glaasje wijn of fris.

Historisch moment & lunch

Woensdag 19 oktober van 11:00-13:00 uur. Stichting Langedijker Verleden vertelt met beelden over hoe het vroeger was. Hoe gingen tuinders uit Heerhugowaard bijvoorbeeld van hun akkers naar de Broekerveiling?